Ik werk als beeldend kunstenaar in mijn eigen atelier. Mijn passie voor schilderen is in 1988 begonnen en toen ik in 1996 een driejarige keramiekopleiding volgde heeft de keramiek ook mijn hart gestolen. Jarenlang maakte ik handgedraaid gebruiksgoed dat ik vervolgens in vrolijke kleuren decoreerde. Ik vond dat ik een keuze voor mijzelf moest maken, zodat ik mijn liefde voor schilderen en keramiek kon combineren. Daarom besloot ik, naast het schilderen op doek, bestaand biscuit aardewerk te beschilderen, dit is aardewerk dat al een keer gebakken is.  

Felle kleuren, vormen, letters en kantjes zijn een grote inspiratiebron voor mij. Zodra ik eenmaal aan het werk ben komen de ideeën vanzelf. Ik maak vrij werk, maar ik werk ook graag in opdracht. Ik heb reeds (grotere) opdrachten gehad van diverse instellingen, bedrijven en particulieren. Ieder product wordt door mij met de hand beschilderd en gesigneerd. 

In mijn atelier in Weesp geef ik workshops (keramiek) schilderen! Ook kunt u bij mij terecht voor schilderwerk en kleuradvies van uw huis ( binnenwerk). Voor informatie kunt u mij mailen via 'contact'.